banja zdrelo smestaj novakovic slide 01

Naša ponuda seoskog turizma odlikuje se kroz godinama negovanu poljoprivrednu proizvodnju hrane na bačijama na obodima homoljskih planina i specifičnoj gostoljubivoj vekovnoj tradiciji ovdašnjih planinskih stočara.
Prepoznatljivi smo po tome što možemo udovoljiti sve većim zahtevima turističke potražnje kao što su seoski turizam, agroturizam, etno - gastronomski, sportski, zdravstveni, verski i kulturni turizam.

banja zdrelo smestaj novakovic

Želite li odmoriti dušu i telo od napornih dana, preopterećenosti poslom ili jednostavno provesti vikend u prirodi ili proslaviti neki vama veoma važan dan, svakako to uradite na našem gazdinstvu u Banji Ždrelo u SMEŠTAJU NOVAKOVIĆ.

Ovo je mesto na kojem možete pronaći celokupnu ponudu seoskog turizma - počev od smeštaja u našim sobama za odmor, preko ponude izletišta, verske, kulturne i prirodne baštine ruralnih područja Homolja tj istočne Srbije.

Prikazaćemo vam da u Homolju postoje neotkrivene lepote, koje pružaju obilje bogatstva etno proizvoda i usluga koje daju mogućnost povećanja turističke sezone na sva četiri godišnja doba.

Kako sve više ljudi traži mesto za odmor i beg od gradske buke, tako svakim danom sve više raste svest o potrebi udisanja čistog vazduha, boravka u prirodnoj netaknutoj okolini, blizu neposredne tradicionalne proizvodnje hrane na nezagađenom tlu i uživanju u prirodnim lepotama.
Istovremeno, turisti žele aktivno učestvovati u životu i radu na seoskim gazdinstvima, spavati u tradicionalnim kućama i probati etno specijalitete ovog prostora.

KONTAKT

Gazdinstvo - Smeštaj Novaković - Banja Ždrelo

Ždrelo bb
12300 Petrovac na Mlavi
Braničevski okrug
Srbija
El. pošta:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Telefon:
+381 60 0330647

Broj mobilnog telefona:
+381 63 8372184

www.banjazdrelo-smestajnovakovic.rs

 

smestaj novakovic banja zdrelo 002